Lättare

Jag har fått lära mig att ett lår har fyra sidor - den bakersta, främre, yttersida och innersida. Detta är väldigt viktigt att lägga på minnet, jag har lärt mig den svåra vägen... Kan mindre stolt meddela att jag fått en otroligt fin brun färg som täcker hela kroppen utan just insidalår. För att kompensera för min okunskap ligger jag nu i samma ställning som en födande kvinna och försöker desperat få färg på insidalår med. Mission unpossible! Jag får helt enkelt leva med att vara en blandning av vit och brun...

Semestern börjar närma sig sitt slut, lika väl våra pengar. Jag är nog 6kg lättare och min packning 10kg tyngre. Positivt är det iallafall för nu kommer jag i mina gamla jeans, vilket gjorde att jag fick ännu mer ångest av det jag köpte. Men det problemet tar vi när jag kommer hem! Det är ju trots allt bättre att ha för. Hällre för mycket kläder än för lite. ;)

Om två dagar får jag se mina hästar igen, Gud vad jag längtar. Självklart längtar jag efter lite vanliga grejer som min säng, heltids uppkoppling till internet samt mina fina vänner. Men just nu ska jag återgå till mina sista timmar i Turkiet och bara njuta!!!